divendres, 23 d’abril del 2010

1 any del primer toc dels Campaners d'Alaquàs. Un any fent camí amb les campanes d'Alaquàs.

Avui 25 de abril de 2010 i festa del nostre patró, Sant Francesc de Paula els campaners d'Alaquàs fem un any del nostre primer toc.Tots recordem amb felicitat aquell diumenge de fa un any, quan a la una de la vesprada, en l'esglèsia de l'Assumpció, els campaners d'Alaquàs ferem el nostre primer toc.
Aproximadament dues setmanes després, ens donàvem a coneixer a tot el poble mitjançant una notícia a la fulla de l'Olivar, la revista de la parròquia de la Mare de Déu de l'Olivar, escrita per Pau Sarrió i que va despertar un gran interés i curiositat entre els lectors.
Després, el dia 29 de juny, dia de Sant Pau i Sant Pere, vam fer el nostre segon toc, també a l'esglèsia de l'Assumpció.
El dia 31 de juliol per la festivitat dels Sants de la Pedra, vam fer el nostre tercer toc.
Ja a les festes majors el dia 3 de septembre vam fer els diversos tocs de la proccesó de l'Assumpció.El dia 7 de septembre vespra de la nostra patrona, la Mare de Déu de l'Olivar, vam fer el nostre primer toc en l'esglèsia de la Santa Creu, un Àngelus i un vol general a les 12:00 mentre a l'esglèsia de l'Olivar voltejaven de forma elèctrica i tiraven les 12 salves.
El dia 13 de septembre, ja l'últim dia de les festes majors vam fer els diversos tocs de la missa major i de la proccesó de la Santa Creu a dita esglèsia.
El dia 26 de septembre vam acudir a la trobada de campaners a Ontinyent, on ens vam presentar a altres colles de campaners i vam ser molt ben rebuts per totes aquestes.El dia 28 de septembre festa de Sant Miquel vam fer un toc a l'Assumpció i vam rebre la visita dels campaners de Betera, de Sagra i de Castelló.
Ja passat un llarg temps, vam tornar a tocar en l'esglèsia de la Santa Creu la vespra de Nadal el dia 24 de desembre, férem els tocs de la missa dels xiquets.
Ja en l'any 2010, la vespra de l'Epifania, el dia 5 de gener vam fer un toc compost per nosaltres el qual va tindre prou de èxit.El dia 11 de febrer tornàvem a la parròquia de la Santa Creu, per a fer els respectius tocs de la missa major i de la proccesó de la Verge de Lourdes.
La vespra de Sant Josep, dia 18 de març, vam tocar a l'Assumpció i aquest dia vam penjarles cordes dalt del campanar amb els perxers que havíem fet.El dia 28 de març vam fer els tocs de la proccesó i missa de Rams, a la parròquia de la Santa Creu.
El diumenge de la setmana passada el dia 18 de abril vam fer a l'esglèsia de la Santa Creu els tocs de la proccesó del nostre patró Sant Francesc de Paula.

Gràcies a tota la gent que ens ha estat ajudant en tot moment, per a que la colla de campaners d'Alaquàs haja passat de un somni a una realitat.

Per molts anys més!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada