dimarts, 26 d’abril del 2011

2 anys del primer toc dels Campaners d'Alaquàs. 2 anys fent camí amb les campanes d'alaquàs.

Que ràpid passa el temps!

Avui, 26 d'abril del 2011, els Campaners d'Alaquàs estem d'enorabona, cumplim dos anys des del nostre primer toc.
Recordem amb enyorança aquell especial diumenge 26, festa del Porrat de Sant Francesc de Paula (patró d'Alaquàs). A les 13:00 del mig dia, després de les primeres comunions, al campanar de l'Assumpció, férem un repic, que ens llançava a dur endavant aquest projecte.
En anteriors notícies ja hem descrit les diferents accions dels Campaners d'Alaquàs, encara que volem destacar per damunt de totes aquella fantàstica vesprada del dia 23 d'octubre, quan a les 18:00 ens vam presentar al castell d'Alaquàs al nostre poble. Posteriorment a les 20:00 com segurament també sabeu, vam fer un concert de campanes dins del cicle de concerts de tardor, amb la gran ajuda dels nostres companys, els Campaners de l'Alqueria de la Comtessa i de la Catedral de València.
A part d'açò com sabeu també, durant aquestos anys hem fet tocs, vols i repics, tant a Alaquàs com a Palma de Gandia, Ador, Moixent, Bétera, Alfondeguilla, ..., i hem participat en les trobades de Campaners a Ontinyent i a Castielfabib.
Ademés volem aprofitar aquesta notícia per a animar a totes aquelles persones que volen començar a formar una colla al seu poble, i donar ànims perquè com sabeu "qui vol pot", i dir que ací ens teniu per al que faça falta. És exemple d'açò, David d'Alfondeguilla.
Gràcies a totes les persones que heu fet possible que aquest projecte haja anat avant (rectors, membres de la colla, companys de altres colles, ajuntament, ...), sense vosaltres, estem segurs que aquest projecte no podria anar avant, i sense dubte vos estem i vos estarem molt agraïts sempre.

Per molts anys més! Ànim Campaners!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada