dilluns, 26 de desembre del 2011

Trobada de Campaners amb l'Arquebisbe de València


El passat dia 23 de desembre, dos membres de la nostra colla vam acudir a l'Encontre de Campaners amb el Senyor Arquebisbe D. Carlos Osoro, celebrat al Palau Arquebisbal.
Una vegada allí, ens vam trobar amb companys campaners de les colles de campaners, dels Campaners de la Catedral de València, Campanar, Alberic, Sagra, Ontinyent, Massanasa, l'Alqueria de la Comtessa, Benirredrà, Moixent, Beniarrés, Xest, Albaida, Eslida, Morvedre i Benaguasil (crec que no hem deixe a ningú), fet que ens causà una gran alegria.
Després de les salutacions varies, vam entrar a la Sala Gòtica del Palau, on es va realitzar l'acte.
El senyor Arquebisbe, va tindre moltes paraules d'agraïment cap a les colles de campaners, que una a una, i després de les paraules dels dos seminaristes campaners, s'anaren presentant, contant el que havien realitzat durant l'any, i fent propostes, com ara la creació d'un carnet de campaners, per una major facilitat a l'hora de pujar a campanars. Però D. Carlos Osoro,també va tindre una proposta per a nosaltres, i fou la de crear un toc per a cridar a l'Itinerari Diocesà de Renovació.
Des dels Campaners d'Alaquàs, volem donar-li les gràcies per el seu gran recolzament i proximitat a les colles, i per poder haver compartit amb ell i els nostres companys campaners, tantes i tantes experiències de la nostra aficció un any més.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada