divendres, 24 de desembre del 2010

2010, un any per recordar.

L'any 2010, ha sigut un any que ens ha marcat als Campaners d'Alaquàs, un abans i un després en la nostra història.
A part de fer els tocs pertinents en les diferents festivitats de l'any com pot ser l'Epifania, Sant Josep, Diumenge de Rams, Sant Francesc de Paula o la Mare de Déu de l'Olivar, hem organitzat altres actes dirigits cap al nostre poble. D'aquestos actes volem destacar els de la vesprada del dia 23 d'octubre en la qual ferem l'acte de presentació de la colla al Castell d'Alaquàs, i a contiuació, junt als Campaners de la Catedral de València i els de l'Alqueria de la Comtessa, vam interpretar un concert de campanes, a l'esglèsia de la Mare de Déu de l'Olivar, que formava part dels concerts de tardor.
A part d'organitzar actes, nosaltres també hem participat en altres de fora del nostre poble, com es el cas de la Trobada de Campaners a Castielfabib al juliol, o de la Trobada amb l'Arquebisbe del passat 23 de desembre.
En aquest intens any també hem tocat en poblacions de fora d'Alaquàs, com ara, en la Ronda de la Verge dels Desemparats per les poblacions de Palma de Gandia i Ador, els tocs en el Crist d'Alfondeguilla, en Moixent el dia de la Trinitat, la vespra i el dia de la Puríssima en Ontinyent, o els diferents dies de tocs en Bétera.
Per últim, voldriem donar les gràcies a tota la gent que ens ha recolzat i ajudat durant tot aquest any que hui acaba, i dir que esperem escriure moltes més notícies així, ja que això voldrà dir que els Campaners d'Alaquàs estarem en actiu, fent camí junt a les campanes d'Alaquàs.
Feliç 2011!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada