divendres, 24 de desembre del 2010

Trobada de campaners amb l'Arquebisbe de València.



El passat dijous dia 23 de desembre dos membres dels Campaners d'Alaquàs ens vam dirigir al Palau Episcopal de València, per celebrar junt a altres colles, com ara, Ontinyent, Campanar, Alberic, Moixent, Morvedre, Sagra, Catedral de València, Xest, Albaida o Bocairent, el encontre de campaners amb l'Arquebisbe de València, D. Carlos Osoro Sierra.
Una vegada allí, primer el vam saludar i seguidament ens vam dirigir cap a la sala gòtica del palau. Ja acomodats, el senyor Arquebisbe va fer una breu introducció de l'acte, juntament amb les paraules de Ximo Silvestre, el qual va nombrar alguna persona o aspecte de cada colla. Respecte a nosaltres va parlar de Pau per haver fundat aquesta colla.
Seguidament cada colla es va presentar, i de la nostra, Pau va parlar sobre qui som, un poc de la història, dels tocs i per acabar va aprofitar per donar les gràcies.
Acabat aquest torn de paraula, l'Arquebisbe va tancar l'acte i ens va regalar un llibret amb els evangelis de cada dia del 2011, a part de rebre un dvd de la restauració del campanar i les campanes de la vila de la Colla de campaners d'Ontinyent. A tots dos els volem donar les gràcies pel detall.
Per acabar, li volem agraïr a D. Carlos Osoro Sierra, la seua voluntat per haver organitzat un acte així, que serveix per augmentar la germanor entre l'esglèsia i les colles de campaners, que es un fet tant bo per a ells com per a nosaltres.
Aprofitant aquesta notícia, vos desitgem un Bon Nadal i un feliç any nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada