diumenge, 23 d’octubre del 2011

1 any de la presentació dels Campaners d'Alaquàs.

Avui, 23 d'octubre, fa un any de la data, sens dubte més important per als Campaners d'Alaquàs.
Fa un any, a les sis de la vesprada, els Campaners d'Alaquàs, per iniciativa de l'ajuntament, especialment de l'Alcaldessa, Elvira García, a les quals li hem de donar les gràcies, ens vam presentar públicament al nostre poble.
A aquest acte va assistir la nostra Alcaldessa, alguns regidors, els membres de la colla, habitants del poble, i una visita molt especial, la dels Campaners de la Catedral de València i els de l'Alqueria de la Comtessa.
Aquest acte ens presentava ja com agrupació del poble, i per a nosaltres fou molt emotiu.
En la presentació, hi van participar com a ponents tres membres dels Campaners d'Alaquàs i l'Alcaldessa, aquesta última va llegir en el seu discurs un escrit fet per ella feia temps, sobre el seu poble, Alaquàs, al principi del qual va escriure un fragment de les campanes, una descripció sonora d'elles i els seus tocs.
Es va veure un audiovisual amb imatges nostres, es va contar breument la història de la colla, i per últim, es va fer una explicació de les campanes del poble d'Alaquàs.
Ja a continuació, a les 20:00 de la vesprada els Campaners d'Alaquàs junt a les altres dos colles de campaners, vam anar al campanar de l'església de la Mare de Déu de l'Olivar, per fer un concert de campanes dins del Cicle de Concerts de Tardor, organitzat anualment per l'Ajuntament.
Volem donar les gràcies a l'Ajuntament d'Alaquàs, especialment a l'Alcaldessa, als treballadors del Castell d'Alaquàs, als Campaners de la Catedral i de l'Alqueria, als companys dels Campaners d'Alaquàs, i al públic assistent, perquè sense ells no haguera sigut possible una vesprada tant especial, en la qual el nostre somni va passar a ser una realitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada