diumenge, 16 d’octubre del 2011

17ª Trobada de campaners, el dia 22 d'octubre, al Col.legi del Patriarca de València.

Fa un temps els Campaners d'Alaquàs vam rebre un correu electrònic dels Campaners de la Catedral de València, invitant-nos per al dia 22 d'octubre, a la 17ª Trobada de campaners, al Col.legi del Patriarca de València.
Els Campaners d'Alaquàs hi asistirem, junt a altres colles de campaners tant Valencianes, com de fora de les nostres terres. Ací vos deixem amb la invitació.


Benvolguts campaners:
Els Campaners de la Catedral de València us conviden a la 17ª Trobada de Campaners de la Comunitat Valenciana a la ciutat de València, al Col·legi del Corpus Christi (Església del Patriarca).
En 2011 es celebra el 40 aniversari dels Campaners del Patriarca, origen i nucli primer del Gremi de Campaners Valencians i posteriorment dels Campaners de la Catedral de València, i amb aquest motiu proposem la celebració de l'encontre anual el 22 d'octubre, dissabte, a partir de les 10 hores del matí.
Com és habitual cada colla mostrarà la seua activitat, novetats, projectes i inquietuds, podent exposar un vídeo o presentació de duració màxima de 5 minuts.
El programa aproximat serà com es detalla a continuació:
  • 9.30 h. Recepció dels campaners al Col·legi
  • 10.00 h. Presentació de la trobada i del 40 Aniversari dels tocs al Patriarca, per part dels Campaners de la Catedral de València,
  • 10.30 h. Exposició de l'activitat recent de les colles participants
  • 12.00 h. Visita al campanar i mostra de tocs per part de les colles participants
  • 13.30 h. Dinar de germanor
Us preguem que ho comuniqueu als membres de la vostra colla i comenceu a confirmar la vostra assistència. Podeu contactar amb nosaltres a la nostra adreça electrònica: campaners@hotmail.com.
Salutacions,
Campaners de la Catedral de València

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada